МИКОЛАЙ - ЦЕ Я!

У період з 01.11.2018 р. по 09.01.2019 р. БО «БФ «Карітас Донецьк» у м. Дніпро проводив масштабну благодійну акцію "Миколай - це я!". Останній подарунок від Миколая знайшов свого маленького власника, і ми можемо сміливо підвести її підсумки.

Цього року святий привітав 195 дітей з родин, що перебувають у складних життєвих обставинах (серед них - 123 дитини з інвалідністю). Більшість дітей отримали омріяні подарунки, про які вони написали в своїх листах до Миколая (іграшки, одяг, солодощі, предмети побуту, дитячий транспорт, електроніка, набори для творчості, рюкзаки та ін.).

У межах акції ми організували: святковий концерт в Дніпровському академічному театрі драми та комедії та ще чотири концерти - у приміщенні нашого фонду, здійснили 8 виїздів до місць проживання особливих дітей.

Відчуття дива та справжнього свята для дітей допомогли організувати: працівники IT - компанії SoftServe. Вони здійснили заповітні бажання 90 дітей, (середня вартість одного подарунку - 1000 грн.). Завдяки національній мережі аптек Мед-Сервіс було зібрано 46 846 грн. Компанія Директ Офіс Сервіс» (do-service.com.ua) надала канцелярських товарів орієнтовно на 13 000 грн., пожертви приватних благодійників - 4 234 грн.

Загальна сума зібраних коштів, товарів склала 154 080 грн.

Висловлюємо велику подяку партнерам акції: Днепропетровский театрально - художественный колледж (ДОТХК)Днепровский Академический Театр драмы и комедии, ТБ-студії Клуб Вместе, ДнепрБО "БФ "Планета Добра"  БО_БФ_Серця_неспокійніФотограф Днепр Щепин Сергей. волонтерам і всім, хто долучився!

Василь Жгун
Спеціаліст по залученню ресурсів БО "БФ "Карітас Донецьк"

Більше фото див. тут:https://www.facebook.com/caritasdonetsk/

Відео: https://www.facebook.com/caritasdonetsk/videos/338497880083795/