Шкільний портфелик

ВСЕУКРАЇНСЬКА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ШКІЛЬНИЙ ПОРТФЕЛИК"

В період з 15.06.18р. по 15.09.18р. ми проводили благодійну акцію "Шкільний портфелик". Кожний міг долучитись до акції і допомогти нам зібрати школи дітей з родин, що перебувають за межею бідності, сиріт та дітей під опікою, діти з інвалідністю.

Результати акції:
- 119 дітей молодшого шкільного віку отримали подарунки (ранці та/або набори канцтоварів, шкільне приладдя);
- зібрано товарів та коштів на суму 52 275 грн. (в тому числі через благодійні скриньки - 2 257 грн.);
- середня вартість подарунку - 440 грн.

У співпраці з Дніпровським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді ми змогли відшукати школярів з найбільш потребуючих родин та подарувати їм необхідне для навчання шкільне приладдя. Ми приймали як нові, так і вживані портфелики та шкільне приладдя в гарному стані, частина благодійників додатково жертвувала одяг та побутову хімію.

Ми вдячні всім, хто долучився до акції (жертводавцям та волонтерам) та подарував свою увагу дітям, які її так сильно потребували.

Окрема подяка нашим постійним партнерам з благодійності: ІТ- компанія "Soft Serve" та особисто Ксенії Романюті, торговельній мережі "METRO Cash and Carry". Раді вітати нових благодійників: корпорація "БІОСФЕРА", мережа магазинів канцтоварів "Акварель" та інтернет-магазину канцтоварів "Директ Офіс" (do-service.com.ua).

Дякуємо за вашу небайдужість!

КОЛИ БЕРЕШ - НАПОВНЮЄШ РУКУ! КОЛИ ДАЄШ - НАПОВНЮЄШ СЕРЦЕ!