Благодійна кухня

07.09.2018

Вони нас чекали - ми запізнювались. І от, після нетривалої затримки авто Карітасу все ж заїхало у ворота Територіального центру соціальної допомоги Шевченківського району.

35 смачних обідів, які їм приготували волонтери Карітасу підопічні установи зустріли з натхненням, і не дарма.

Керівники центру теж підготувались ретельно-серверували стіл та навіть  музичну програму. Після слів подяки, усі перейшли до урочистого обіду.  На жаль, деякі не змогли прийти на частування через стан здоров’я, тому, 5 родин волонтери навідали вдома. Благодійні обіди для нужденних ми приготували в межах співпраці між Територіальним центром Шевченківського району та Карітасом.

З початку 2018 року вони почали готувати гарячі обіди для людей, які перебувають за межею бідності (безпритульні, важкохворі, діти-сироти, самотні пенсіонери).
Ініціатива наших волонтерів набула поширення в громаді до якою постійно долучаються жертводавці, які купують продукти і забезпечують всім необхідним.

Наразі ми активно розвиваємо волонтерський рух, адже саме завдяки людям, які за покликом серця допомагають нужденним розвивається благодійна діяльність.