Домашня опіка продовжує свою кропітку роботу

16.01.2019

Колись вона писала та видавала власні книжки. Це хоббі забирало в неї багато часу та тішило душу. Але, на жаль, людське тіло не завжди може відповідати стану душі, і змушує людину витримувати муки різних недугів.

Людмила Євсеївна пережила багато з них: хронічний артрит, онкологія, інфаркт, синдром неспокійних ніг. Саме через цей синдром пані Людмила ледь пересувається. Незважаючи на усі проблеми, вона не марніє, продовжує жити та навіть знайшла собі нове заняття - в'язання. Через свій стан Людмила Євсеївна постійно потребує допомоги та підтримки.

Соціальний працівник відділу "Домашня опіка" Ілага Ванжа піклується про жінку, допомагаючи у побуті та слідкуючи за її здоров'ям. За словами пані Людмили, вона дуже щаслива відчувати турботу про себе.

Колись вона писала та видавала власні книжки. Це хоббі забирало в неї багато часу і тішило душу. Але на жаль, людське тіло не завжди може відповідати

стану душі і змушує людину витримувати муки різних недугів.

Людмила Євсеївна пережила багато з них: хронічний артрит, онкологія, інфаркт, синдром неспокійних ніг. Саме через цей синдром пані Людмила ледь пересувається. Не зважаючи на усі проблеми, вона не марніє і продовжує жити та навіть знайшла собі нове заняття - в'язання. Через свій стан Людмила Євсеївна постійно потребує допомоги та підтримки.

Соціальний працівник відділу "Домашня опіка" Илага Ванжа (Ілага Ванжа) піклується про жінку, допомагаючи у побуті та слідкуючи за здоров'ям. За словами пані Людмили, вона дуже щаслива відчувати турботу про себе.