Наша мета - допомогти кожній потребуючій людині

29.12.2018

Кажуть, всім допомогти неможливо. Однак навряд чи це можна сказати про соціальну роботу Благодійного фонду “Карітас Донецьк”. Ми намагаємось надати підтримку та допомогу кожній людині, яка до нас звертається.

Проект «Забезпечення базових потреб особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту в Україні 2018-2019 р. р.» надав матеріальну підтримку на суму 2 560 000 грн. на лікування - понад 600 родинам, які проживають у віддалених та сільських районах Дніпропетровський області.
Наші соціальні працівники здолали 15 000 кілометрів, щоб дістатися до потребуючих лікування людей у 137 населених пунктах та 22 районах Дніпропетровський області.

Одним з найвагоміших компонентів допомоги, не менш важливим ніж матеріальний, є медична адвокація.
Соціальні працівники Карітасу навчають потребуючих здоровому способу життя, а також надають консультації щодо отримання якісних медичних послуг у державних і комунальних закладах охорони здоров’я. Ми надаємо допомогу на придбання лікарських засобів за призначенням лікаря та отримання доступу до сучасних методів діагностики в спеціалізованих медичних установах.

Вітаємо всіх з Новим роком! Ми працюємо для вас!
Дякуємо за сприяння Caritas Deutschland (Карітас Німеччини) та Caritas Ukraine (Карітас Україна).