Потрібна допомога!

17.12.2018

Війна на Донбасі змусила тисячі людей покинути свої домівки та шукати прихистку на Дніпропетровщині.

Ось і пані Ольга разом з чотирма дітьми переїхала до міста Марганця. Пережити їй довелося чимало. Через стреси та соціальні негаразди жінка захворіла, внаслідок чого отримала 2 групу інвалідності. За останній рік її стан значно погіршився, і, на жаль, вона вже не може повноцінно виховувати дітей. Наразі опікунство над ними оформлює бабуся.

Мешкає родина у жахливих побутових умовах. Бабусі, пані Вірі, доводиться ходити за дровами аж до найближчої лісосмуги, щоб розтопити плиту, зігріти домівку та приготувати їжу. Літній людині це дуже важко.

На щастя, Карітас прийшов на допомогу. Завдяки проекту "Забезпечення базових потреб особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту в Україні 2018-2019 р.р.", ці нужденні люди отримали підтримку у вигляді грошової допомоги, зимових речей та продуктів. Звісно, це не вирішить усіх їхніх проблем, але сподіваємось, допоможе родині пережити зиму.

Долучайтесь до доброї справи! Якщо вам не байдужа доля багатодітної родини, звертайтеся за телефонами:
095 453 46 96, 068 352 07 83