Презентація соціального проекту

24.04.2019

23 квітня 2019 року БО «БФ «Карітас Донецьк» у м. Дніпро провів Круглий стіл-презентацію соціального проекту «Нагодуй ближнього свого».

У межах цього інтерактивного заходу ми познайомили учасників з проектом будівництва  соціального кафе (благодійної їдальні) для потребуючих людей та іншими успішними проектами Карітасу.

До участі були запрошені представники державних, комерційних структур, громадських організацій, журналісти,  які обмінялись думками та розглянули можливості співпраці.

Родзинкою заходу стала можливість побачити роботу благодійної їдальні як вона є. В цей день волонтери годували людей біля Дніпровської лікарні швидкої допомоги. А ще можливість скуштувати смачні страви, які зазвичай готують для потребуючих, отримали всі учасники Круглого столу-презентації.

Завдяки золотим рукам соціальних працівників БФ «Карітас Донецьк» був організований благодійний ярмарок. Особливе захоплення гостей викликало Дерево бажань, з якого у буквальному сенсі можна було зрізати прекрасні «плоди» - домашні капці, подушки, сумочки, косметички та різноманітні прикраси, які виробляють волонтери швейної майстерні БФ "Карітас Донецьк"..

Обговорення питань, пов’язаних з реалізацією проекту, сприятиме обміну досвідом між соціальними інституціями та виробленню дієвих механізмів співпраці  між БО «БФ «Карітас Донецьк» та  державними, комерційними  структурами, громадськими організаціями.

Вже готова площадка під будівництво  соціального кафе, де нужденним людям буде зручно та затишно обідати в будь-яку погоду.  Маємо надію реалізувати цей проект за підтримки небайдужих людей. Впевнені, що разом з вами ми це зможемо!

Нам важлива ваша участь, нам цікава ваша думка, нам потрібна ваша допомога!

Дивіться южет 9 сhannel, Dnipro::