До нового навчального року готові: акція «Шкільний портфелик» у самому розпалі

28.08.2019

Вже через декілька днів 100 дітей із найбільш потребуючих сімей Дніпра підуть до школи із новими чудовими портфеликами та шкільним приладдям!

27 серпня на території Фонду "Карітас Донецьк" у м. Дніпро відбулося справжнє свято в рамках щорічної акції «Шкільний портфелик»! Ми подарували перші 70 портфелів з канцелярським приладдям дітям з найбільш потребуючих сімей Дніпра. А до 1 вересня портфелі отримають ще 30 дітей.

Окрім того, співробітники Фонду провели захоплюючий літній квест, де маленькі учасники та учасниці змогли не тільки об’єднатися, а і повеселитися, пограти і, навіть, досхочу потанцювати. Тож літо для них доповниться ще одним приємним спогадом. А ми бажаємо всім школярикам неймовірно чудового і успішного навчального року!

Дякуємо за можливість зробити дітей щасливішими та за надані портфелі нашим партнерам: IT-компанії SoftServe, мережі магазинів «Акварель», компанії «Директ Офіс Сервіс» та приватним благодійникам

Нехай все добро повертається до вас сторицею!