Історія успіху

14.11.2019

У вас поганий настрій, життя не таке, як би вам хотілося?

Тепер подивіться на осяяне обличчя цього дідуся. Так, в нього немає зубів, одяг старий і обмаль грошей. Але, найголовніше, в нього є мотивація! Мотивація жити і ставати кращим. Ще пів року тому, пан Василь мешкав у підвалі котельні і приходив в Карітас за мискою каші. Однак, під час зустрічей завжди наголошував: "В мене все добре, я здоровий, я вірю, що буде краще".

Це слова людини, від якої відмовилися рідні, а теплим ліжком йому слугували звичайні двері з матрасом. Утім, не зважаючи на всі негаразди, була і є людина, заради якої він був готовий ставати кращим - маленька правнучка, зустріччю з якою щодня живе чоловік. Цю фотографію він також попросив зробити для неї - на пам'ять про діда.
Постійна віра і сила волі змусила долю все ж скоритися і пан Василь нарешті знайшов собі житло. Зараз він мешкає у маленькій хатинці за містом.
А ще, Василь Чикарєв називає Карітас промінчиком надії у своєму житті, адже саме фонд протягнув руку допомоги, коли це було найнеобхідніше.

Тому, цінуйте те, що у вас є зараз, тримайте за вітром свої вітрила життя і пам'ятайте: якщо Господь Бог нас зробив за своєю подобою, а Господь - це творець, значить будьте творцями, а не руйнівниками.????