Триває благодійна акція для дітей "Миколай - це я!"

29.12.2018

Благодійний фонд «Карітас Донецьк» у м. Дніпро провів вже три святкових концерти у рамках благодійної акції "Миколай - це я!".

Напередодні Нового року кожна дитина чекає на диво. І разом ми здатні його творити. Завдяки партнерам акції, які долучилися до цієї благородної справи, кожна дитина отримає свій особистий омріяний подарунок - саме той, про який написала у листі до святого Миколая.

Миколай вже привітав 160 дітей з інвалідністю та тих, що опинились у складних життєвих обставинах, і має намір обдарувати близько 200 маленьких мрійників.

БО «БФ «Карітас Донецьк» у м. Дніпро висловлює подяку Днепровский Академический Театр драмы и комедииДнепропетровский театрально - художественный колледж (ДТХК) та всім волонтерам, за допомогу в організації свят.

Щиро дякуємо помічникам Миколая, без яких дива були б неможливі: працівникам IT - компанії SoftServe і особисто Ksenia Romaniuta, національній мережі аптек Мед-сервиc і особисто Katerina Kriachek, компанії ТОВ «Директ_Офіс_Сервіс», фотографу Сергей Щепин та багатьом приватним благодійникам! Ви - небайдужі, ви - найкращі!

А ми продовжуємо благодійну акції для здійснення дитячих мрій. Свято триває. Слідкуйте за новинами на нашому сайті та на сторінці БО «БФ «Карітас Донецьк» у Fb.

Фінальний звіт благодійної акції "Миколай - це я!" буде оприлюднений 19.01.2019 р.