Весняна ярмарка вакансій

15.04.2019

13 квітня 2019 р., у Центрі конференцій PARLE м. Дніпра пройшла «Весняна ярмарка вакансій», організована Благодійним фондом «Карітас Донецьк».

Сприяння працевлаштуванню для вразливих категорій населення, в тому числі, з числа внутрішньо переміщених осіб, є важливим напрямком діяльності Фонду. Це зазначив менеджер відділення «Працевлаштування» БО «БФ «Карітас Донецьк» Віталій Рижков. Він розповів про види допомоги, які надає Фонд з питань працевлаштування, зокрема: соціальний супровід, надання бізнес-грантів до 40 000 грн на відновлення або розвиток підприємницької діяльності; надання грантів на навчання або підвищення кваліфікації до 10 000 грн; проведення різноманітних тренінгів, майстер-класів тощо.

Свої вакансії на ярмарку вакансій цього разу представили компанії-роботодавці різних галузей діяльності, серед яких: Управління регіональна філія Придніпровської залізниці, Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів, АТ ДТЕК Дніпровські електромережі, ДД АТ УКРПОШТА, навчальний центр «Серж и Наталі», 17 Танкова бригада, ательє MY ATELIER, Культурно-діловий центр «Менора», мережа продуктових супермаркетів VARUS, ТОВ «Кондитерська фабрика «Квітень», ТОВ «КЕРАМБРОК», ТОВ "БК ПРОММЕРЕЖІ", Raiffeisen BANK AVAL, «Альфа-банк» та ін.

Представники 26 компаній на ярмарку шукали нових співробітників. А шукачі роботи отримали можливість проведення переговорів щодо отримання роботи або запрошення на співбесіду. Скористалися можливістю особисто поспілкуватися з менеджерами з підбору персоналу чи представниками кадрових служб організацій, які взяли участь у ярмарку, 47 осіб. Багато з них зацікавилися та надали свої резюме декільком компаніям одночасно.

Неабиякий інтерес викликали освітні заходи партнерів заходу, зокрема семінари "Як скласти резюме та пройти співбесіду" та Як психологічно підготуватись до співбесіди та уникнути самосаботажу".

Спілкування в невимушеній атмосфері, можливість швидко отримати консультацію з пошуку роботи – безумовні переваги ярмарку вакансій.
Дякуємо за підтримку нашим постійним партнерам — Дніпропетровській обласній службі зайнятості та Дніпровському міському центру зайнятості населення.