Всеукраїнської благодійної акції

30.09.2018

Навіть найменша пожертва може зробити велику справу!

До нас ще надходять канцтовари та шкільне приладдя від різних благодійників, проте ми вже можемо підвести підсумки всеукраїнської благодійної акції "Шкільний портфелик" в м. Дніпро.

95 дітей з родин, що перебувають за межею бідності, сироти, діти під опікою, діти з особливими потребами отримали набори канцтоварів, ранці. У співпраці з Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді ми змогли відшукати школярів з найбільш потребуючих родин та подарувати їм необхідне для навчання шкільне приладдя.

Ми вдячні всім, хто долучився до акції (жертводавцям та волонтерам) та подарував свою увагу дітям, які її так сильно потребували.

Окрема подяка нашим постійним партнерам з благодійності: ІТ- компанія SoftServe та особисто Ksenia Romaniuta, торговельна мережа METRO Cash & Carry Ukraine. Раді вітати нових благодійників: Корпорация "Биосфера", Akvarel - Інтернет-магазин канцелярських товарів, do-service.com.ua.

Дякуємо за вашу небайдужість.