Звіт за підсумками благодійної акції "Миколай - це я".

24.01.2019

У період з 01.11.2018 р. по 09.01.2019 р. Карітас проводив масштабну благодійну акцію "Миколай - це я".

Останній подарунок від Миколая знайшов с маленького власника, і ми можемо сміливо підвести її підсумки.

У межах акції ми організували: святковий концерт в Дніпровському академічному театрі драми та комедії та ще чотири концерти - у приміщенні нашого фонду, здійснили 8 виїздів до місць проживання особливих дітей.

Відчуття дива та справжнього свята для дітей допомогли організувати: працівники IT - компанії SoftServe

Вони здійснили заповітні бажання 90 дітей, (середня вартість одного подарунку - 1000 грн.). Завдяки національній мережі аптек Мед-Сервіс було зібрано 46 846 грн. Компанія Директ Офіс Сервіс» (do-service.com.ua) надала канцелярських товарів орієнтовно на 13 000 грн., пожертви приватних благодійників - 4 234 грн.  Загальна сума зібраних коштів, товарів склала 154 080 грн.

Висловлюємо велику подяку партнерам акції: Днепропетровский театрально - художественный колледж (ДОТХК)Днепровский Академический Театр драмы и комедии, ТБ-студії Клуб Вместе, ДнепрБО "БФ "Планета Добра"  БО_БФ_Серця_неспокійніФотограф Днепр Щепин Сергей. волонтерам і всім, хто долучився.

Василь Жгун
Спеціаліст по залученню ресурсів БО "БФ "Карітас Донецьк"

Більше фото див. тут:https://www.facebook.com/caritasdonetsk/

Відео: https://www.facebook.com/caritasdonetsk/videos/338497880083795/

Коли береш - наповнюєш руку, коли даєш - наповнюєш серце!